Джамала представить нову пісню під час фіналу Євробачення-2017

Джамала представить нову пісню під час фіналу Євробачення-2017

Укрінформ
Переможниця минулорічного Євробачення Джамала представить під час фіналу конкурсу в Києві нову пісню.

Про це йдеться на сайті UA:Перший

"Під час фінального шоу Євробачення-2017 відбудеться світова прем'єра пісні переможниці минулорічного пісенного конкурсу, української співачки Джамали. Для виконання композиції "I Believe in U" вона, як одна із суддів талант-шоу "Голос країни", планує залучити артистів зі своєї команди - Анну Куксу, Наіле Ібрагімову та Кемі Оке", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, співачка виступатиме також під час першого півфіналу Євробачення-2017, що відбудеться 9 травня в Міжнародному виставковому центрі. Цього дня вона виконає пісню "Заманили", а також представить симфонічну версію композиції "1944".

Пісня "1944", з якою Джамала перемогла на Євробаченні-2016 у Стокгольмі, сумарно набрала більше 26 мільйонів переглядів на YouTube, а офіційний відеокліп переглянуто майже 2 мільйони разів. Однойменний альбом співачки в Європі і США влітку 2016-го вийшов на найбільшому рекорд-лейблі Universal Music Group. Симфонічна версія пісні "1944" створена спеціально для шоу Євробачення в Україні.

Композицію "Заманили" Джамала написала у співпраці з етно-хаос колективом "ДахаБраха". Пісня була удостоєна музичної премії YUNA-2017 в номінації "Кращий дует".

Як відомо, Євробачення-2017 проходитиме в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня. Церемонія відкриття пісенного конкурсу (#OpeningCeremony) відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі "Парковий", Червона доріжка (#RedCarpet) - того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб (#Euroclub) діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення (#EurovisionVillage) працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику - від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-