НСТУ:  Заміну тим, хто пішов з команди Євробачення, знайшли за 72 години

НСТУ: Заміну тим, хто пішов з команди Євробачення, знайшли за 72 години

Укрінформ
Заступник керівника ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Павло Грицак заявив, що вже знайшли кандидатів для заміни членів команди підготовки Євробачення-2017, які повідомили про вихід.

Про це він заявив під час брифінгу в Держкомтелерадіо, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Раніше деякі члени команди повідомили, що вони виходять з проекту. На всі позиції станом на сьогодні ми знайшли інших людей, які можуть зайняти ці позиції. Це зайняло у нас близько 72 годин. Це пов'язано з двома причинами: значна підтримка з боку всіх урядових структур України та міста Києва. Друга причина - люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда", - сказав Грицак.

Він додав, що жодна людина із залучених до виробничих процесів телевізійного шоу не залишила команду.

"Залишили проект люди із івент-команди та комерційної частини команди, яка безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку", - зазначив Грицак.

За його словами, сьогодні направлені на затвердження Європейською мовною спілкою кандидатури на заміщення посад у команді підготовки до Євробачення-2017.

"Івент-менеджер обраний спільно із містом Києвом, оскільки дуже багато подій навколо Євробачення відбуватиметься в Києві. На посаду комерційного директора пісенного конкурсу Євробачення кандидатом є людина, яка працювала більше 15 років у Національній телерадіокомпанії України і займалася всіма спонсорськими і маркетинговими проектами, зокрема Євробачення-2005 і дитячий пісенний конкурс Євробачення-2009, Євро-2012 та інші події", - сказав Грицак.

Він додав, що в НСТУ очікують на швидке затвердження кандидатів на посади Європейською мовною спілкою.

Як повідомляв Укрінформ, 13 лютого виконавчі продюсери Євробачення-2017 Вікторія Романова, Олександр Харебін та частина команди офіційно заявили, що залишають цей проект і припиняють роботу над підготовкою до проведення конкурсу.

Фото: banda.agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-