Євробачення: Руслана придбала перші квитки, один – для журналістки з Британії

Євробачення: Руслана придбала перші квитки, один – для журналістки з Британії

Укрінформ
Британська журналістка отримає перший квиток на Євробачення-2017.

Про це під час офіційної церемонії початку продажу квитків повідомила українська співачка Руслана Лижичко, передає Еспресо.TV.

"Під час церемонії відкриття продажу квитків Руслана отримала можливість першою придбати два квитки. Після того, як замовлення було зроблено, Руслана оголосила, що перший квиток подарує британській журналістці", - повідомляє видання.

Руслана заявила: "Є людина, яка буде надзвичайно вражена тим, що я подарую їй один квиток. Британська журналістка, яка є фаном Євробачення, яка від першої моєї перемоги завжди писала більше всіх позитивну інформацію про Україну, щохвилини вона зараз з нами, кожну секунду вона спостерігає за тим, як триває підготовка до Євробачення в Україні".

При виборі місця і сектора співачка зазначила, що хоче демократичне місце.

"Я можу з власного досвіду сказати, що публіка, яка сиділа ближче до сцени, звичайно ж, отримувала більше енергії", - сказала Руслана. Артистка вибрала сектор А, 7 ряд, 7 і 8 місця.

Пісенний конкурс "Євробачення" складається з 9 шоу, квитки на які мають різну вартість.

Раніше повідомлялося, що всі бажаючі зможуть придбати квитки на Євробачення-2017, починаючи з 20:15 вівторка, 14 лютого, і ціна на них варіюватиметься від 8 до 500 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-