Тимчасовий керівник НСТУ: Ми не допустимо зриву Євробачення

Тимчасовий керівник НСТУ: Ми не допустимо зриву Євробачення

Укрінформ
Тимчасово виконуюча обов’язків голови правління ПАТ "НСТУ" Ганна Бичок заявляє, що "Євробачення-2017" відбудеться, незважаючи на кадрові зміни. Вона також відкидає звинувачення, що автори заяви про припинення роботи над підготовкою конкурсу були відсторонені.

Про це вона сказала сайту "Суспільне мовлення", коментуючи сьогоднішню заяву Олександра Харебіна, Вікторії Романової та частини команди, яка працювала над підготовкою Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

"Ми нікого не відсторонюємо від проекту, це їхнє особисте рішення. На виробничій нараді 10 лютого ми всім запропонували співпрацю над підготовкою конкурсу. Зазначу, що з усіх менеджерів, які підписалися під заявою, лише Вікторія Романова має досвід роботи на "Євробаченні". Я радо сприйму пропозицію Вікторії Романової щодо співпраці у підготовці та проведенні конкурсу. Наразі почався виробничий процес підготовки до конкурсу. Можу запевнити, що "Євробачення" відбудеться вчасно, незважаючи на кадрові зміни, тому що над його підготовкою працюють сотні людей. Ми не допустимо зриву "Євробачення", - наголосила Ганна Бичок. 

Раніше віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко запевнив, що жодні кадрові зміни не позначаться на якості проведення Україною "Євробачення-2017". Підготовка до пісенного конкурсу здійснюється в плановому режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-