Євробачення-2017: сьогодні визначать ще двох кандидатів у фінал

Євробачення-2017: сьогодні визначать ще двох кандидатів у фінал

Укрінформ
Другий півфінал національного відбору на Євробачення-2017, який визначить ще двох кандидатів у фінал, відбудеться у суботу, 11 лютого, о 19:00.

Наживо його покаже телеканал UА:Перший - в ефірі, на сайті, офіційному YouTube-каналі та на сторінці у Facebook, повідомляє прес-служба UА:Перший.

"Цієї суботи до обраних у першому півфіналі фіналістів - TAYANNA і "Сальто Назад" - додадуться ще двоє. Цього разу за місце у фіналі змагатимуться: LETAY, Міла Нітіч, KUZNETSOV, AGHIAZMA, DETACH, ROZHDEN, Panivalkova та ILLARIA", - ідеться в повідомленні. 

Цьогорічний національний відбір на Євробачення має три півфінали. У кожному з них виступає восьмеро виконавців, два з яких за результатами голосування проходять у фінал. Ім’я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі - 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і торік: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують sms-повідомленнями, після чого бали підсумовуються.

Ведучим нацвідбору на Євробачення-2017 є Сергій Притула. У журі - музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, артист і композитор Андрій Данилко та переможниця "Євробачення-2016" Джамала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-