Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю пошкоджені 55 будинків

Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю пошкоджені 55 будинків

Фото
Укрінформ
Унаслідок ракетної атаки по Запоріжжю пошкоджено 55 житлових будинків, чотири з них мають значні руйнування.

Про це у Фейсбуці повідомляє в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

"Усього пошкоджено 55 приватних будинків. Чотири з них мають значні руйнування, в решті пошкоджено вікна, двері, покрівлі", - йдеться у дописі.

На місці ракетного удару розгорнуто намет Запорізької міської ради, в якому соціальні працівники реєструють мешканців зруйнованих будинків та видають людям гуманітарну допомогу. Працюють психологи. За допомогою до них звернулося семеро людей. Є два комунальні автобуси з генератором, у яких можна зігрітися, отримати харчування та випити гарячі напої.

Наразі відомо, що за медичною допомогою звернулося двоє людей. Чоловіки мають легкі ушкодження, від госпіталізації вони відмовилися.

Читайте також: ДСНС показала наслідки нічного обстрілу Запоріжжя - пошкоджені дитсадок і будинки

Також на місці прильоту працюють правоохоронці, співробітники ГУ ДСНС, міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, «Запоріжремсервісу», «Водоканалу», «ЕЛУАШу», «Запоріжгазу», «Запоріжжяобленерго», волонтери. Комунальники демонтують пошкоджені конструкції, прибирають будівельне сміття, проводять підготовчі роботи для закриття вікон та видають людям плити OSB. З ремонтними матеріалами (а саме з тентами Тарпаулін) допомагають і представники гуманітарної місії «Проліска».

Раніше повідомлялось, що ворог вдарив по кладовищу у Запоріжжі ракетою "Іскандер".

Фото: Фейсбук Анатолій Куртєв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-