Дві з дев’яти ракет, випущених по Харкову, розірвалися у повітрі – Синєгубов

Дві з дев’яти ракет, випущених по Харкову, розірвалися у повітрі – Синєгубов

Єдині новини
Укрінформ
Дві з дев’яти ракет, випущених по Харкову ввечері 30 березня, розірвалися в повітрі.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Вчора близько 22 години мали масований обстріл Харкова та населених пунктів області. Дев’ять ракет було випущено. Це ЗРК С-300. І досить важко сказати на даний час, що дійсно було метою, окрім, власне кажучи, терору цивільного населення. Тому що ракети влучили у напівпромзону, пошкодили при цьому виключно цивільну інфраструктуру, житлові будинки. Одна ракета влучила посеред житлового кварталу в дорогу. Ще дві ракети розірвалися просто у повітрі», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: ДСНС показала наслідки нічного обстрілу Запоріжжя - пошкоджені дитсадок і будинки

За його словами, на місцях ударів працюють рятувальники, щоб ліквідувати наслідки та, зокрема, забезпечити проїзд енергетиків, бо влучаннями пошкоджено електромережі.

«Там усе швидко буде зроблено, мешканці Харкова не відчують наслідків», - сказав начальник ОВА.

Одночасно з ракетною атакою загарбниками запустили дрони «Шахед».

«Вони частково потрапили в інфраструктуру Укргазвидобування, всі наслідки були досить оперативно ліквідовані», - зазначив Синєгубов.

За його словами, стан двох постраждалих в Ізюмському районі, про яких повідомлялося вранці, не важкий. Щодо трьох харків’ян, які постраждали внаслідок ракетних ударів, то в них порізи від скла, госпіталізація не була потрібна, поінформував Синєгубов.

Читайте також: росія за добу обстріляла 117 населених пунктів України, загинули двоє цивільних, 20 поранені

Як повідомлялося, війська рф увечері 30 березня завдали ракетного удару по Харкову з території Бєлгорода. Також ворог здійснив атаку БПЛА «Шахед» на об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Поранень зазнали та були госпіталізовані двоє цивільних чоловіків 44 та 66 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-