Вночі росіяни атакували Харківщину безпілотниками, двоє поранених

Вночі росіяни атакували Харківщину безпілотниками, двоє поранених

Укрінформ
Минулої ночі російські військові здійснили атаку безпілотниками на об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі Харківської області, поранення зазнали двоє людей.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, крім того, «вчора пізно ввечері ворог завдав ракетного удару по Новобаварському району Харкова. Усього по місту було випущено 9 ракет, попередньо ЗРК С-300».

У місті пошкоджені об'єкт цивільної інфраструктури та приватні житлові будинки. Частина ракет влучила у землю та вибухнула у повітрі. Внаслідок ракетної атаки легкі поранення дістали троє людей.

«Також минулої ночі ворог здійснив атаку БПЛА «Шахед» на об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Поранення зазнали та були госпіталізовані 2 цивільних чоловіка 44 та 66 років”, - зазначив Синєгубов.

Як додав очільник ОВА, «протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківської області в Куп'янському, Чугуївському та Вовчанському районах. Зокрема, вогонь вівся по Козачій Лопані, Куп'янську, Дворічній, Стрілечі та інших містах і селах. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди».

За словами Синєгубова, в області триває розмінування. Протягом минулої доби піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 15 га території та знешкодили 274 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: Обстріли Донеччини: загарбники вбили одного і поранили шістьох цивільних

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу Збройних сил України, протягом доби ворог завдав 11 ракетних та 4 авіаційних ударів, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Для завдання авіаційних ударів загарбники задіяли 10 ударних БпЛА типу Shahed-136, 9 з них знищено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-