Білошицький пояснив, чому звільнився колишній керівник столичної поліції

Білошицький пояснив, чому звільнився колишній керівник столичної поліції

Укрінформ
Юрій Зозуля, який раніше очолював Департамент патрульної поліції Києва, звільнився зі служби в поліції за власним бажанням.

Про це у Фейсбуці поінформував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, передає Укрінформ.

“На жаль, у суспільстві все влаштовано так, що в будь-якій події намагаються знайти якусь зраду або бруд. Але ми, як завжди, розбиваємо стереотипи. Для того, щоб бурхлива фантазія далі не розвивалась і розставились всі крапки над "і", офіційно повідомляю: Юрія Зозулю звільнено зі служби в поліції за власним бажанням і без будь-яких додаткових історій, які зараз вигадуються”, - уточнив він.

Читайте також: Поліція порушила справу за фактом перешкоджання роботі журналістів на території Лаври

За словами начальника Департаменту патрульної поліції, у житті кожної людини настає момент, коли через обставини чи бажання потрібно змінити вектор у житті, і звільнення Зозулі з поліції - саме той випадок.

Білошицький висловив вдячність ексочільнику Департаменту патрульної поліції столиці за його внесок в розбудову патрульної поліції, надійність і професіоналізм патрульного поліцейського.

Читайте також: На в'їзді до Києва затримали священника з російськими документами — його передали поліції

Як повідомлялося, 29 березня у Патрульній поліції Києва заявили, що це управління очолив майор поліції Ярослав Курбаков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-