Кличко відвідав полігон однієї з військових частин Нацгвардії на Київщині

Кличко відвідав полігон однієї з військових частин Нацгвардії на Київщині

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко відвідав полігон однієї з військових частин Національної гвардії України на Київщині.

Про це мер столиці повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Відвідав полігон однієї з військових частин Національної гвардії України на Київщині, де від початку повномасштабної війни комплексну бойову підготовку пройшли десятки тисяч наших захисників. Всі інструктори мають великий бойовий досвід і професійно навчають військовій справі нещодавно мобілізованих солдат», - зазначив мер.

Він наголосив, що від 24 лютого 2022 року саме ця бригада давала відсіч агресору на найгарячіших напрямках – захищала аеродром у Гостомелі та обороняла Рубіжне й Сєвєродонецьк на Луганщині, а сьогодні її бійці захищають Україну під Бахмутом на Донеччині.

Кличко зауважив, що серед тих, хто б’ється з ворогом на сході та півдні України, багато киян, і вони мужньо захищають державу, відстоюють нашу свободу і незалежність.

Крім того, міський голова столиці із нагоди Дня національної гвардії України, який відзначали нещодавно, вручив бійцям державні нагороди: 14 орденів «За мужність» III ступеня та відзнаки Київського міського голови - 149 медалей «Честь. Слава. Держава».

«Шана, честь і повага кожному українському захиснику і захисниці! Разом переможемо! Слава Україні!» - додав мер.

Читайте також: Кличко назвав найскладніший місяць для Києва під час повномасштабного вторгнення

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 26 березня відзначали День Національної гвардії.

Свято встановлено згідно з указом Президента від 18 березня 2015 року, "враховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку".

Фото: Віталій Кличко / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-