У Херсоні через обстріли пошкоджені 169 об’єктів

У Херсоні через обстріли пошкоджені 169 об’єктів

Укрінформ
Ворог продовжує обстрілювати Херсон, через обстріли загалом наразі пошкоджені 169 об’єктів.

Як передає Укрінформ, про це у відеозверненні розповіла начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.

«Вчора… упродовж вечора відбулися масовані обстріли нашого міста…14 прильотів було на Острів і 2 прильоти у мікрорайон Янтарний. Ворог продовжує обстрілювати наше рідне місто, на сьогодні ситуація наступна: у Антонівці – 2 прильоти, горів один житловий будинок. У центрі міста теж знову був один приліт. Постраждалих і загиблих у нас на даний момент немає», - розповіла Лугова.

Вона підкреслила, що через ворожі обстріли у місті - руйнування, люди знаходяться у шоковому стані, психологічно дуже напружена ситуація.

Читайте також: У соцмережі виклали відео зі зруйнованого аеропорту «Херсон»

За її словами, МВА створила перелік об’єктів, що постраждали від російських обстрілів, це і об’єкти комунальної власності, інфраструктурні об’єкти, приватні будинки та багатоповерхівки. «На сьогоднішній день цей список склав 169 об’єктів», - розповіла Лугова. Для того, щоб отримати будівельні матеріали для відновлення житла, мешканцям треба звертатися до голів райрад у місті, пояснила Лугова.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсон прибули ремонтні бригади з Дніпропетровської області, які допомагатимуть відновлювати об’єкти, зруйновані ворожими обстрілами. Завдяки допомозі благодійної організації «Пролісок» до Херсона надходять будівельні матеріали. Але є дефіцит фахівців, тому у планах - розширити види робіт, які може виконувати місцеве комунальне підприємство «Парки Херсона».

Фото: Херсонська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-