Шестирічний хлопчик зі Львова зібрав для ЗСУ понад ₴12 тисяч

Шестирічний хлопчик зі Львова зібрав для ЗСУ понад ₴12 тисяч

Укрінформ
Понад 12 тисяч гривень зібрав шестирічний Павлик зі Львова для військових ЗСУ. 

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ

Хлопчик, разом із мамою Христиною Гашенко-Кикоть, щосуботи випікали кекси, а в неділю маленький волонтер їх продавав біля церков.

Павло розуміє, як важливо підтримувати наших захисників, адже його батько з перших днів повномасштабного вторгнення пішов до війська, повідомили в ДПСУ.

Наразі маленький волонтер продав близько двох сотень кексів. Зібрані кошти Павло передав Благодійному фонду «Здійснити мрію».

Волонтери фонду, співпрацюючи зі Львівським прикордонним загоном, закупили державні прапори. Дізнавшись, хто надав кошти на благодійність, прикордонники вирішили віддячити хлопчику.

Військовослужбовці запросили Павлика разом із мамою на тренування гравців ФК «Рух» та приготували для нього маленькі подарунки. Спортсмени подарували хлопчику іменну футболку гравця команди, отримав юний волонтер і сувенір від прикордонників.

«Ці державні прапори передано військовим у Луганську та Херсонську області, і вони вже майорять у звільнених від окупантів населених пунктах», - зазначив заступник начальника загону з персоналу полковник Петро Жовнич.

Читайте також: Волонтери передали ЗСУ мобільний госпіталь

Як повідомляв Укрінформ, у серпні восьмирічний хлопчик із Чернігова Сергій Мороз зібрав для Благодійного фонду Сергія Притули 64 тисячі гривень, це наразі найбільший дитячий офлайн донат на армію.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-