Українці тепер можуть оформити документи ще в одному місті Польщі

Українці тепер можуть оформити документи ще в одному місті Польщі

Укрінформ
У громадян України зʼявилася можливість оформити паспортні документи ще в одному польському місті - Вроцлаві.

Про це у Телеграмі повідомляє МВС, передає Укрінформ.

“Державна міграційна служба України розширює роботу мережі відокремленого підрозділу ДП “Документ” у Польщі, тим самим полегшуючи життя українців за кордоном. Тож тепер кожен охочий зможе легко оформити паспортні документи у ще одному польському місті – до Варшави, Кракова та Гданська приєднався ще і Вроцлав”, - йдеться у повідомленні.

До відкриття стаціонарного центру ДП “Документ” у місті працюватиме мобільний комплекс - спеціально облаштований мікроавтобус із символікою “Паспортний сервіс”.

Тут українці можуть: отримати закордонний паспорт та ID-картку або одночасно обидва документи; обміняти водійське посвідчення; оформити страхування.

Цей мобільний комплекс працює з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 за адресою Marino Shopping Center, Paprotna 7, 51-117 Wrocław. Оплата послуг здійснюється на місці - за допомогою онлайн-сервісу. Для цього необхідно мати при собі смартфон та реквізити банківської картки.

“Обслуговування громадян здійснюється як за попереднім записом, так і в порядку “живої” черги. Запис до електронної черги проходить безпосередньо на сайті Паспортного сервісу і є безоплатним, тому просимо не користуватися послугами шахраїв”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Українські біженці зможуть отримувати документи у Чехії, ФРН і Туреччині - МВС

У МВС запевнили, що усі факти несанкціонованого втручання в роботу електронних систем ДМС документуються та спрямовуються до компетентних правоохоронних органів України для вжиття відповідних заходів реагування.

Як повідомлялося, 30 листопада у МВС заявили, що обміняти українське посвідчення водія відтепер можна в Кракові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-