Джонсон балотуватиметься до парламенту Британії у 2024 році — The Guardian

Джонсон балотуватиметься до парламенту Британії у 2024 році — The Guardian

Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр Великої Британії й депутат від Консервативної партії Борис Джонсон візьме участь у наступних парламентських виборах країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian із посиланням на джерело з його близького оточення.

Джонсон буде балотуватися від Консервативної партії на окрузі Аксбрідж і Саут-Русліп на наступних парламентських виборах, які, як очікується, відбудуться вже в 2024-му році.

Ексглава уряду, який після відставки виконує свої депутатські повноваження, з 2015 був обраний до парламенту від цього округу. У 2017 та 2019 році (вже обіймаючи посаду прем'єра) був переобраний.

Загалом Консервативна партія виграє на окрузі з 2010 року.

Читайте також: Борис Джонсон збирає медикаменти для допомоги українським лікарням

Як повідомлялося, нещодавно Київська міська рада присвоїла колишньому прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону звання почесного громадянина Києва. Вчена рада Львівського національного університету імені Івана Франка присвоїла Джонсону звання почесного доктора (Doctor Honoris Causa). Експрем’єра Великої Британії за послідовну підтримку України у світлі російської агресії також відзначено на Алеї сміливості у Києві.

Вчена рада Львівського національного університету імені Івана Франка присвоїла звання почесного доктора (Doctor Honoris Causa) Джонсону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-