В Іспанії отримали п’ять посилок із вибухівкою – глава Міноборони

В Іспанії отримали п’ять посилок із вибухівкою – глава Міноборони

Укрінформ
Терористи надіслали щонайменше п’ять листів-посилок з вибуховими пристроями на адреси різних об’єктів, в тому числі в Центр супутникового контролю Іспанії та на базу Торехонде Ордош. Поліція розслідує ці факти.

Як передає Укрінформ, про це повідомила на брифінгу в Одесі міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес.

«Наразі можу підтвердити, що отримано щонайменше п’ять листів-посилок з вибуховими пристроями. Вони були направлені на адресу різних об’єктів, в тому числі в Центр супутникового контролю і на базу Торехонде Ордош», - зазначила пані Роблес.

За словами міністерки, також учора був надісланий пакунок з вибуховим пристроєм до посольства України в Мадріді. Поліція здійснює відповідне розслідування за цими фактами.

«Однак хочу наголосити, що жодне з таких чи подібних дій не змінить чітке рішення Іспанії продовжувати підтримку України у відстоюванні територіальної цілісності та суверенітету», - акцентувала пані Роблес.

«У нас є чітке розуміння, що Україна зараз бореться за справедливу справу»,- резюмувала міністр оборони Іспанії.

Читайте також: В Іспанії конверт з вибухівкою отримала компанія, що виробляє зброю для України

Як повідомлялося, 16 листопада міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес заявила про план підготовки 2400 українських військовослужбовців протягом року в межах нещодавно затвердженої місії ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-