Олена Зеленська зустрілася зі Вселенським патріархом Варфоломієм - про що говорили

Олена Зеленська зустрілася зі Вселенським патріархом Варфоломієм - про що говорили

Фото
Укрінформ
Перша леді України, яка перебуває з візитом у Туреччині, зустрілася з Його Всесвятістю Вселенським Патріархом Варфоломієм.

Про це Олена Зеленська розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«У християнській традиції кожна людина вважається за образ Божий. Як ставиться до цього російська армія – ми щодня бачимо по її чергових злочинах в Україні. А російська церква ще й підтримує військову агресію, благословляє вбивць та катів. Очевидно, християнський світогляд, мораль та цінності не мають для них жодного реального значення», - написала Олена Зеленська.

Зустріч Олени Зеленської зі Вселенським патріархом Варфоломієм у Стамбулі/Фото: Олена Зеленська, Фейсбук

Після зустрічі з Його Всесвятістю Вселенським Патріархом Варфоломієм Зеленська наголосила на його підтримці України та українського народу.

«Тим часом Його Всесвятість Вселенський патріарх Варфоломій називає війну проти України не інакше як диявольською. І таку позицію він зайняв одразу. Ще у березні Вселенський патріархат надіслав першу гуманітарну допомогу Україні й продовжує це робити. І його очільник надалі свідчить про антилюдську сутність російської війни. Його Всесвятість Вселенський патріарх Варфоломій постійно проводить молитви за мир в Україні, опікується нашими вимушеними переселенцями у світі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленська презентувала у Нідерландах проєкт Better Time Stories для дітей-переселенців

Перша леді України зазначила, що під час відвідання Вселенського Патріархату спільно з керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком, першою віцепрем’єркою - міністеркою економіки Юлією Свириденко, заступником керівника Офісу Президента Андрієм Сибігою та Послом України в Турецькій Республіці Василем Бондарем подякували Вселенському патріархові за підтримку та допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, у Стамбулі за участю Першої леді України Олени Зеленської та Командувача ВМС ЗС України Олексія Неїжпапи, відбулася урочиста церемонія спуску на воду корвета типу «Ада», збудованого у Туреччині для ВМС ЗСУ та названого на честь гетьмана Івана Мазепи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-