Ще в трьох населених пунктах Харківщини відновили мобільний зв’язок

Ще в трьох населених пунктах Харківщини відновили мобільний зв’язок

Фото
Укрінформ
У Харківській області телеком-оператор «Київстар» відновив мобільний зв’язок ще в трьох населених пунктах — селищах Шестакове, Мартове й Одноробівка.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

«Нещодавно ЗСУ «вибили» окупантів із селища Шестакове Чугуївського району на Харківщині. Разом з українським прапором туди повернувся і мобільний зв’язок. Адже інженери Київстару встановили пересувну базову станцію та оперативно відновили там зв’язок. А також у селищах Мартове та Одноробівка», — зазначив він.

Як зауважив міністр, Збройні сили України «стрімко рухаються в східному напрямку, а технічні — ідуть за ними», прокладаючи волоконно-оптичні кабелі та відновлюючи базові станції.

«Жодні труднощі не є перешкодою для українських інженерів, навіть якщо вони стикаються з дуже сильними руйнуваннями. Не зупиняємось», — підкреслив Федоров.

Читайте також: На звільнені території Херсонщини повертають український мобільний зв'язок

Як повідомляв Укрінформ, Київстар відновив мобільний зв`язок у десяти звільнених містах і селищах Вовчанського, Ізюмського, Чугуївського та Балаклійського районів Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-