У Рівному розпочався триденний «Бульба-Фест»

У Рівному розпочався триденний «Бульба-Фест»

Укрінформ
У Рівному 27 серпня розпочався Всеукраїнський фестиваль-ярмарок «Бульба-Фест», на якому протягом трьох днів можна скуштувати десятки страв із картоплі, різноманітні смаколики та оригінальні волинські наїдки.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Рівненські новини.

«Цьогоріч фестиваль «Бульба-Фест» проходитиме три дні. Це справжнє сімейне свято, де зможе відпочити уся родина. Організатори обіцяють здивувати відвідувачів новими цікавими локаціями, оформленням і зонами. Традиційно на фестивалі працюватиме ярмарок, де будуть представлені товаровиробники, пасічники, фермери», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що сьогоднішню концертну програму відкриють Державний академічний Волинський народний хор і гурт «Mотор’Ролла» (MotoR’Rolla).

Вже завтра на фестивальній території проходитимуть безкоштовні майстер-класи народно-ужиткової творчості. Зокрема, відбудеться майстер-клас із ткацтва від громадської організації "Центр дослідження і відродження Волині", а також майстер клас із козацького бойового мистецтва від спортивного клубу козацького бойового мистецтва "Герць".

Читайте також: У Кам’янці-Подільському відбудеться фестиваль музики і вуличного мистецтва Respublica

Як повідомляло агентство, фестиваль «Бульба-Фест», який проводиться вже п’ятий рік поспіль, - своєрідна туристична «родзинка» Рівного. На фестиваль збираються десятки товаровиробників, щоб презентувати свої товари, а також знані в Україні й за кордоном майстри народної творчості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-