У Вінниці серед вакцинованих розіграють велосипеди, телевізори і автомобіль

У Вінниці серед вакцинованих розіграють велосипеди, телевізори і автомобіль

Укрінформ
У Вінниці серед вакцинованих від COVID-19 розіграють по 50 велосипедів, телевізорів і автомобіль у межах акції «Вакцинуйся. Збережи життя».

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

 «Я хочу звернутися до всіх вінничан щодо важливості вакцинації і попросити віднестися до цього відповідально. Щоб потім не було нарікань, що порушуються права дітей через онлайн-навчання чи закриті заклади торгівлі, сфери послуг та ринки, або ж люди не можуть користуватись в звичному режимі громадським транспортом. Водночас, тих людей, які вакцинуються, ми хочемо заохотити. Тому проведемо акцію із розіграшами в кілька етапів 100 цінних подарунків. Це велосипеди та телевізори і суперприз – автомобіль», - повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Зазначається, що акція «Вакцинуйся. Збережи життя» проходитиме у Вінниці з початку вересня і по 31 грудня. Для того, щоб всі охочі змогли взяти у ній участь, розіграші призів будуть проводити тричі: 19 жовтня, 15 листопада та 17 грудня. Реєстрація учасників акції має розпочатись 1 вересня.

Вінничани, які взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками другого та третього розіграшів. Переможців акції визначать за допомогою електронного сервісу, шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників. 19 жовтня та 15 листопада буде розіграно по 15 телевізорів та 15 велосипедів. А 17 грудня – 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Долучитись до акції зможуть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України).

Читайте також: Міжнародний форум соціального підприємництва відбудеться у Вінниці

Щоб стати учасником акції, потрібно буде зареєструватися на офіційному сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя». Також можна буде звернутись із письмовою заявою до будь-якого відділення ЦНАП «Прозорий офіс» Вінниці.

Станом на четвер цілому по місту зараз повний курс імунізації від коронавірусу 2 дозами вакцини пройшли близько 12% дорослого населення (36,6 тис. осіб), першою дозою імунізували 93 537 мешканців громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-