У Вінниці вперше відбудеться нова сільськогосподарська виставка

У Вінниці вперше відбудеться нова сільськогосподарська виставка

Укрінформ
У Вінниці 7-9 вересня уперше відбудеться нова сільськогосподарська виставка «АГРО-Вінниця», яка збере близько 200 українських виробників та дилерів сучасної сільгосптехніки.

Про це йдеться на сайті виставки, передає Укрінформ.

«Нова сільськогосподарська виставка «АГРО-Вінниця» відбудеться вперше в Україні вже у вересні цього року. У події візьме участь близько 200 українських виробників та дилерів сучасної сільськогосподарської техніки. Учасники представлятимуть нову техніку та устаткування, інноваційні рішення та технології, що дозволятиме аграрному бізнесу розширювати свої можливості та виходити на нові потужні рівні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виставка буде максимально інтерактивною та прикладною, позаяк під час «АГРО-Вінниця» відбуватимуться польові демонстрації роботи техніки, покази різноманітних комбайнів та тест-драйви.

Також у ході виставки відбудуться ділові заходи, зокрема низка тематичних форумів та конференцій. Під час цих зустрічей обговорюватимуться сучасні тенденції в галузі, консультації щодо отримання державної підтримки.

Окрім власне аграрно-бізнесової складової, програмою виставки передбачені кулінарний фестиваль вуличної їжі, робота тематичної фотозони та майданчиків, а також розважальна програма.

Виставка відбудеться у Вінниці, позаяк область має один із найпотужніших агропромислових комплексів серед регіонів України. Упродовж останніх років Вінниччина займає перше місце за обсягами та темпами виробництва зернових культур, цукрових буряків, картоплі, гречки, плодоягідної продукції, м’яса, молока, чисельністю поголів’я ВРХ та птиці.

Читайте також: У Харкові реалізують унікальний проєкт «Зелений каркас»

Область є привабливою для інвесторів - наразі тут реалізується близько 100 інвестиційних проєктів. Також у регіоні діє програма розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва з можливістю отримання пільгових кредитів.

Виставка відбудеться на території аеропорту «Вінниця».

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-