На Київщині реалізують проєкт шкільного підприємництва

На Київщині реалізують проєкт шкільного підприємництва

Укрінформ
У межах проєкту «Шкільний вулик» учні створять пасіку та освоять основи бізнес-планування.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної ради, передає Укрінформ.

У межах проєкту учні Заворицького навчально-виховного комплексу створять пасіку та долучаться до п’яти  майстер-класів. Вони включають  основи фінансового і бізнес-планування, соціального підприємництва в Україні та світі, пасічникування тощо.

Також  школярі матимуть змогу поспілкуватися під час  Zoom-зустрічі з представниками діючих соціальних підприємств України, які поділяться власним досвідом.

Фінальний етап проєкту - реалізація отриманої в результаті діяльності пасіки медової продукції з подальшим використанням отриманих коштів на потреби шкільного самоврядування.

Як зазначається у повідомленні, термін виконання ініціативи – квітень-липень 2021 року, після чого все придбане матеріально-технічне обладнання для роботи пасіки буде передано на баланс навчально-виховного комплексу Калитянської громади.

Читайте також: Екомайстерня в бібліотеці: як дати нове життя старим речам

Ініціатива проходитиме у межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва». Вона підтримується Фондом Східна Європа та ChildFund Deutschland e.V. за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-