У столиці Словенії вперше пройшов «Пробіг під каштанами»

У столиці Словенії вперше пройшов «Пробіг під каштанами»

Фото
Укрінформ
Словенська столиця Любляна вперше приєдналась до багаторічного традиційного благодійного забігу - «Пробіг під каштанами», який є наймасовішим спортивно-благодійним проєктом в Україні та закордоном.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє посольство України в Словенії у Фейсбуці.

««Пробіг під каштанами» в Любляні був організований посольством України в Республіці Словенія спільно з активістами української громади», - заявили у дипмісії.

Старт сьогоднішньому забігу дав особисто посол України в Республіці Словенія Андрій Таран.

Звертаючись до учасників заходу, він наголосив, що своєю участю в пробігу кожен учасник висловлює солідарність з усіма українцями, які продовжують свою боротьбу з агресором.

«За результатами пробігу кожен учасник отримав грамоту, а перші 3 переможці отримали заохочувальні подарунки від посла України», - зазначили у дипмісії.

Читайте також: Команда Укрінформу взяла участь у «Пробігу під каштанами»

Як повідомлялося, українська громада Відня у неділю долучилася до благодійного "Пробігу під каштанами", пробігши спільно зі співвітчизниками в Україні та інших країнах світу заради маленьких пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

У Києві Пробіг був ювілейним - 30-м. Благодійний спортивний захід зібрав для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України 1 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-