У Мелітопольському районі стався вибух на електропідстанції - знеструмлена залізниця

У Мелітопольському районі стався вибух на електропідстанції - знеструмлена залізниця

Укрінформ
У селищі Федорівка, що в Мелітопольському районі, внаслідок вибуху на підстанції знеструмлено вузлову залізничну станцію, через яку ворог переганяє важке озброєння на фронт.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"У Мелітопольському районі продовжуються вибухи. Якщо вчора "бавовна" була безпосередньо на території самого тимчасово окупованого Мелітополя та селища Веселого, то сьогодні - в селищі Федорівка є вибухи, які призвели до руйнації електропідстанції", - сказав мер.

Читайте також: Федоров: Вибухи у Мелітополі пролунали біля «адміністрації» та гуртожитку росіян

Федоров пояснив, що селище є залізничним вузлом, через який окупанти перекидають військову техніку та озброєння на фронт.

"Немає підстанції, немає світла в селищі, немає роботи залізниці. Немає струму - немає перекидання ворожого майна", - уточнив він.

Міський голова також нагадав, що вчора в центрі Мелітополя в захопленій окупантами технічній школі, захопленому депо, де вороги облаштували ремонту базу та у Веселому, де також була облаштована ремонтна база, пролунали вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-