НОК вкотре закликав спортивну спільноту не допускати росіян та білорусів до змагань

НОК вкотре закликав спортивну спільноту не допускати росіян та білорусів до змагань

Укрінформ
Національний олімпійський комітет України (НОК) надіслав листи керівникам національних олімпійських комітетів інших країн, а також міжнародним федераціям щодо недопуску спортсменів з росії та білорусі.

Як повідомляється на офіційному сайті організації, у листі НОК України вказано заклик до світової спортивної спільноти продовжити обмеження відносно атлетів з росії та білорусі та не допускати їх до міжнародних змагань, передає Укрінформ.

В іншому випадку, на що звертають увагу в НОК України, усі члени Виконкому Міжнародного олімпійського комітету (МОК) мають нести персональну відповідальність за наслідки такого рішення, зокрема за безпеку всіх спортсменів-учасників.

Читайте також: Гутцайт: Бойкот Олімпіади – крайній захід

Україна вкотре закликала світову спортивну спільноту продовжити раніше визначені обмеження щодо представників країн-агресорок до міжнародних змагань. Однак, у випадку, якщо Виконавчий комітет МОК вирішить дозволити участь російських і білоруських спортсменів у міжнародних змаганнях, усі члени Виконкому МОК повинні взяти на себе персональну відповідальність за всі наслідки такого рішення, включаючи відповідальність за безпеку всіх спортсменів-учасників і громадськості та відновлення глобального миру, - зазначено у листі НОК.

Фото: kharkivoda.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-