Від ворожих обстрілів постійно потерпають 34 населені пункти Чернігівщини - Наєв

Від ворожих обстрілів постійно потерпають 34 населені пункти Чернігівщини - Наєв

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав на Чернігівщині прикордонні населені пункти й обговорив з місцевою владою заходи захисту місцевого населення від ворожих обстрілів.

Про це він розповів у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Вчергове відвідав Чернігівщину. Останнім часом від ворожих артилерійських та мінометних обстрілів постійно потерпають 34 населених пунктів області. А це – понад 11 тисяч осіб, зокрема й неповнолітні. Дуже важливо зараз скоординувати спільні зусилля з місцевою владою, щоб забезпечити захист цивільного населення", - написав Наєв.

Він розповів, що в ході поїздки відвідав мешканців Корюківської міської об’єднаної територіальної громади, яка розташована на прикордонні, поспілкувався із жителями села Прибинь. Під час зустрічі обговорили питання заходів безпеки в умовах постійних загроз та визначили нагальні потреби.

Наєв також поінформував місцеве населення про першочергові заходи, які успішно реалізуються військовими для покращення безпекової ситуації на визначеному напрямку.

Читайте також: Україна посилила всі види розвідки, щоб не допустити наступу ворога на півночі - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники постійно обстрілюють прикордонні райони українських областей. Лише з початку сьогоднішньої доби вони тричі обстріляли прикордоння Чернігівщини й Сумщини.

За даними обласних військових адміністрацій, армія російської федерації за добу здійснила атаки на дев'ять областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-