Зеленський: Найважче у Бахмуті, у Вугледарі, на Лиманському та інших напрямках

Зеленський: Найважче у Бахмуті, у Вугледарі, на Лиманському та інших напрямках

Укрінформ
Ситуація на фронті стає жорсткішою, особливо важко наразі в Бахмуті, у Вугледарі, на Лиманському та інших напрямках.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму зверненні, передає Укрінформ.

«За 346 днів такої війни мені часто доводилося говорити, що ситуація на фронті жорстка. І що ситуація стає жорсткішою. Зараз знову такий час. Час, коли окупант кидає все більше й більше своїх сил на те, щоб зламати наш захист. Зараз дуже важко в Бахмуті, у Вугледарі, на Лиманському та інших напрямках. Але зараз, як і кожного дня із цих 346, стійкість наших воїнів вирішує все», - сказав Зеленський.

Читайте також: Прикордонники зупинили штурм і вибили загарбників із передмістя Бахмута

За його словами, роль відіграють саме хоробрість і рішучість наших бійців, а не якісь там намагання й плани росії. «Результативність і швидкість усіх, хто забезпечує та допомагає забезпечувати наші сили оборони. Уважність і переконливість усіх, хто захищає міжнародні позиції України. Міцність і єдність нашого народу – усіх, хто працює заради нашої перемоги, і всіх, хто підтримує наших героїв і Українську державу», - додав Президент.

Він також нагадав українцям про те, це у суботу провів розмову з Премʼєр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, подякував йому та усім британцям за допомогу нашій державі. «Зараз у Британії наші хлопці вже почали навчатися на танках Challenger. Це хороша машина. І буде серйозна річ на полі бою. Разом із нашими партнерами щодня робимо все, щоб наші воїни мали достатню силу для захисту від держави-терориста», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: росіяни цього тижня кинули всі сили на прорив оборони та оточення Бахмута - Міноборони

Президент України та Премʼєр-міністр Великої Британії обговорили також інші перспективні питання, які можуть зміцнити нашу оборону. Окремо торкнулися теми загрози міжнародному олімпійському руху, яка виникла через слабкість міжнародної спортивної бюрократії. 

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-