Двом організаторам вечірок, де знущались над дівчатами, вручили підозри

Двом організаторам вечірок, де знущались над дівчатами, вручили підозри

Укрінформ
Двоє блогерів-організаторів п’яних вечірок у столиці, які поїли дівчат транквілізаторами та знущалися з них, отримали повідомлення про підозру.

Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури, передає Укрінформ.

"Двом блогерам повідомлено про підозру за фактами виготовлення, зберігання та розповсюдження зображень порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб", – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, підозрювані домовилися створювати контент сексуально-насильницького характеру за участю жінок з метою його подальшого розповсюдження.

Вони орендували квартиру у столиці, куди запрошували дівчат, розпивали з ними спиртні напої, доводячи їх до безсвідомого стану. Надалі, користуючись безпорадним станом жінок, вони здійснювали вульгарні дії, а також імітацію статевих актів, при цьому знімали все це на власні мобільні телефони.

Відзнятий матеріал викладали у телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

Читайте також: Сутенерство та «кришування» борделів: у Києві викрили злочинну групу посадовців

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

За результатами обшуків за місцем їхнього проживання виявлено та вилучено мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їхню протиправну діяльність.

Також вказані особи перевіряються щодо причетності до шахрайських дій під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Справу розслідують працівники Нацполіції у Київській області.

Як повідомлялося, поліція відкрила кримінальне провадження щодо організаторів п'яних вечірок у Києві, де відбувалися знущання з дівчат, а відео розміщувались у соцмережах.

За даними ЗМІ, хлопці, які приїхали до Києва, запрошували дівчат на вечірки, поїли транквілізатором, кривдили їх та викладали відповідні відео в мережу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-