Ракетний удар по Харкову: з-під завалів будинку дістали фрагменти тіла загиблої жінки

Ракетний удар по Харкову: з-під завалів будинку дістали фрагменти тіла загиблої жінки

Фото
Укрінформ
У Харкові рятувальники вилучили з-під завалів житлового будинку, в який росіяни поцілили ракетою вночі 29 січня, фрагменти тіла загиблої пенсіонерки.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Станом на 16:30 31 січня завершився другий день аварійно-рятувальних робіт у зруйнованому ворожою ракетою житловому чотирьохповерховому будинку у Київському районі міста Харкова. Рятувальникам вдалось демонтувати більшу частину аварійних конструкцій, розчистити значну часину завалів будівельного сміття, під яким на рівні 4-го поверху були виявлені фрагменти тіла загиблої», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 1 лютого всі види аварійно-рятувальних робіт на даному об’єкті будуть продовжені.

Як повідомлялося, 29 січня о 22:55 російська ракета влучила в дах житлової будівлі в Київському районі Харкова, виникла пожежа площею 450 кв.м. У результаті удару зруйновано дах та перекриття між 4 та 3 поверхами, пошкоджено вікна та двері в цьому та сусідніх будинках. Загинула одна людина, троє зазнали поранень, за даними місцевої влади, постраждалі в стані середньої важкості. Загалом евакуювали 15 людей.

Читайте також: Ціллю ракетного удару по Харкову 29 січня була одна з лікарень – Синєгубов

На місці удару слідчі вилучили залишки ракетного комплексу С300. За даними правоохоронців, ракету війська рф запустили з території Бєлгородської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-