У перший день лютого очікується невеликий сніг та до 2° морозу

У перший день лютого очікується невеликий сніг та до 2° морозу

Погода
Укрінформ
У середу, 1 лютого, в Україні буде хмарно, часом невеликий сніг, вдень місцями з дощем, на Закарпатті – помірні опади, лише у південній частині без істотних опадів. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, вітер завтра – південно-західний та західний, 5-10 м/с, на заході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, в південній частині та на Закарпатті 1-6° тепла. У Карпатах помірний сніг, температура вночі та вдень 4-9° морозу.

У столичному регіоні 1 лютого буде хмарно. Невеликий сніг, вдень з дощем; на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Клімат досягне критичного порогу потепління за 10-12 років - штучний інтелект

На 2-3 лютого синоптики прогнозують хмарну погоду, в західних областях – помірний, на решті території невеликий мокрий сніг, у південних областях з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, 3 лютого з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, на заході та південному заході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південних областях 1-6° тепла, в Криму до 8°. У Карпатах помірний сніг, температура вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

У Києві та по області в четвер та п'ятницю буде хмарно, невеликий мокрий сніг (вночі місцями); на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура по Києву вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Рятувальники попереджають про сніголавинну небезпеку в Карпатах

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 4 лютого у західних та східних областях – помірний (вночі в Карпатах значний) сніг, на решті території місцями невеликий сніг. Температура вночі 0-6° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла, в Криму місцями 3-5° тепла; в Карпатах вночі та вдень 5-10° морозу. 5 лютого невеликий, у південній частині помірний сніг. Температура вночі 3-9° морозу, вдень 1-6° морозу, на крайньому півдні близько 0°; в Карпатах вночі 9-14° морозу, вдень 5-10° морозу.

У столиці та на Київщині 4-5 лютого місцями невеликий сніг. Температура по Києву: 4 лютого вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу; 5 лютого вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° морозу. По області: 4 лютого вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; 5 лютого вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-