У Нью-Йорку відбудеться театральна вистава «З Шевченком до перемоги»

У Нью-Йорку відбудеться театральна вистава «З Шевченком до перемоги»

Укрінформ
В Українському народному домі в Нью-Йорку (США) 12 березня, до 209-річниці від дня народження видатного українського поета, художника та мислителя Тараса Григоровича Шевченка, відбудеться театральна вистава «З Шевченком до перемоги».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

У виставі використані Шевченкові поеми та вірші, котрі з великою силою відтворюють українське сьогодення: Поема «Гайдамаки», «Мені 13-тий минало..», «Розрита могила», «Три душі», «У тієї Катерини…», «Суботів», Поема «Відьма», Поема «І мертвим і живим і ненародженим землякам моїм в Україні і не в Україні, моє дружнєє Посланіє».

Режисер вистави – Народний артист України Іван Бернацький.

Актори: Левко Куляк, Анна Терентєва, Ольга Панько, Христина Місюк, Любов Пилипонюк, Ірина Макарук, Слава Курган, Сергій Тарновецький, Володимир Курило, Людмила Грабовська, Володимир Левицький, Анна Левенець та Іван Бернацький.

Квитки продаються онлайн. У разі, якщо якась частина квитків залишиться, їх можна буде придбати на дверях в Українському народному домі перед самою виставою. 

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, у церкві Святого Юра у Нью-Йорку з різдвяним концертом виступили Український хор «Думка» в Нью-Йорку та хорова студія «Молода Думка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-