Чернігівську організацію партії «Слуга народу» замість Халімона очолив Чаус

Чернігівську організацію партії «Слуга народу» замість Халімона очолив Чаус

Укрінформ
Чернігівську обласну організацію партії “Слуга народу” очолив чинний голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба партії

“Обов’язки голови Чернігівської обласної організації партії «Слуга Народу» покладено на В’ячеслава Чауса, який є головою Чернігівської ОВА. Такі зміни відбулися відповідно до розпорядження голови партії «Слуга Народу» Олени Шуляк”, -  ідеться в повідомленні.

Чаус зазначив, що обласна організація «Слуги Народу» - це майже 200 депутатів всіх рівнів – сільських та селищних, районних та міських, обласної рад. 

Читайте також: Шуляк прийняла відставку Халімона з посади голови Чернігівської парторганізації «Слуги народу»

“Практично всі добросовісно працюють у радах, спілкуються із виборцями, є мобілізовані до лав ЗСУ, інші допомагають у якості волонтерів. Тому оцінюймо депутатів та партійців кожного – по його справах», – прокоментував Чаус після призначення.

За інформацією пресслужби, серед завдань на найближчі місяці – аудит справ партії в області, відновлення комунікації із депутатами та головами громад. За статутом, протягом трьох місяців має відбутись конференція обласної організації, де буде обрано постійного голову партійної організації.

Як повідомлялося, журналісти видання “Українська правда” оприлюднили розслідування, згідно з яким заступник керівника парламентської фракції "Слуга народу", голова Чернігівського партосередку Павло Халімон під час повномасштабної російсько-української війни придбав маєток на Печерську в Києві вартістю 10,3 млн грн, за значно заниженою від ринкової вартістю, оформивши його на іншу особу.

Читайте також: Депутата Халімона звільнять із посади заступника голови фракції «Слуга народу» – Арахамія

23 січня 2023 року голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк прийняла відставку народного депутата Павла Халімона з посади голови Чернігівської обласної організації політичної сили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-