В Ірпені закрилося «Залізне містечко»

В Ірпені закрилося «Залізне містечко»

Відео
Укрінформ
Тимчасове вагонне містечко, відкрите в Ірпені для жителів, які залишились без житла внаслідок російської агресії, відсьогодні не працюватиме. Вагони повернулися в парк.

Про це в Телеграмі повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин, передає Укрінформ.

«Сьогодні ми офіційно закрили вагонне містечко і повернули вагони в робочий парк залізниці. А потім завітали в гості на новосілля до наших резидентів, яких мерія Ірпеня переселила в стаціонарне містечко», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Ірпені розпочали будівництво нового модульного містечка

Тимчасове житло протягом 165 днів слугувало прихистком для мешканців міста, які втратили власні помешкання внаслідок російської агресії.

За словами Камишина, на піку в містечку проживало трохи понад 80 осіб.

«Але я з першого дня розумів, що вагонне містечко - це тимчасове житло, і до початку зими ми маємо переселити наших резидентів. Вдячний меру Ірпеня Маркушину за те що витримав слово і надав нашим резидентам житло в польських будиночках», - зазначив очільник Укрзалізниці.

Читайте також: Астронавт Скотт Келлі побував в Ірпені

Як повідомлялося, 15 червня в місті Ірпінь на вул. Центральній було відкрите "Залізне містечко" на відстані 10 хвилин від вокзалу, розраховане на проживання 25 родин. Проєкт був реалізований Укрзалізницею за ініціативи та підтримки Ірпінської міської ради, у партнерстві з World Central Kitchen. В серпні в місті було запущено в повноцінну роботу модульне містечко «Дубки».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-