На Київщині відкрили інсталяцію у рамках акції «16 днів проти насильства»

На Київщині відкрили інсталяцію у рамках акції «16 днів проти насильства»

Укрінформ
На Київщині у рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» була відкрита інсталяція, що символізує різні форми насильства.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба поліції Київщини, передає Укрінформ.

«25 листопада працівники сектору протидії домашньому насильству спільно з ювенальними поліцейськими взяли участь у відкритті інсталяції в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Захід відбувся за участі служби у справах дітей та сім'ї Бориспільської міської ради та мобільної бригади з надання психологічної допомоги», - уточнили у поліції.

Читайте також: В Україні розпочалася акція «16 днів проти насильства» 

Зазначається, що на центральній площі Борисполя правоохоронці спільно із присутніми службами встановили мозаїку із кольоровим зображенням, що символізує різні форми насильства. Повідомляється, що містяни охоче приєдналися до заходу та брали собі магніти різного кольору.

У поліції переконані, що чим більше робити тему насильства видимою, тим більше українського суспільства вмітиме розпізнавати та протидіяти йому.

«Лише разом ми переможемо насильство» - вважають в установі.

Читайте також: Перша леді долучилася до акції «16 днів проти насильства»

Як повідомлялося, 25 листопада заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко заявила, що в Україні з 25 листопада розпочалася Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-