Агресор за ніч завдав 11 ракетних обстрілів по Краматорську

Агресор за ніч завдав 11 ракетних обстрілів по Краматорську

Фото
Укрінформ
російські війська за минулу ніч обстріляли Краматорськ ракетами 11 разів, били по приватному житловому сектору.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

"11 ракетних обстрілів пережив цієї ночі Краматорськ.

росіяни били по приватному сектору, за попередньою інформацією, пошкодили три житлові будинки. За щасливим збігом обставин, жертв та поранених немає", - написав очільник ОВА.

Крім того, додав він, цієї ночі загарбники обстріляли ракетами Курахове. Влучили у житлову двоповерхівку в центрі міста, пошкодили приватні будинки та Центр культури і дозвілля, де ночували люди - вимушені переселенці. Ніхто з них не постраждав.

Через обстріли у місті зчинилися пожежі, під завалами зруйнованих будинків опинилися їхні мешканці. На даний час з-під завалів вдалося врятувати жінку та підняти на поверхню тіла двох загиблих чоловіків.

Кириленко вкотре нагадав, що росіяни цілеспрямовано б'ють по цивільній інфраструктурі, перетворюють наші міста та селища на руїни і знищують місцеве населення, тож перебувати на території області небезпечно. Очільник ОВА закликав евакуюватися, щоб врятувати життя.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вчора вранці також завдали ракетного удару по приватному сектору Краматорська з С-300, пошкоджено будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-