Державних зрадників треба виявляти та карати - Данілов

Державних зрадників треба виявляти та карати - Данілов

Укрінформ
Держава повинна знаходити і притягати до відповідальності тих, хто працює на країну-агресора, надаючи ворогу інформацію. Правду приховати неможливо і рано чи пізно всі держзрадники будуть відомі.

Як передає Укрінформ, про це він заявив в ефірі “Радіо НВ”, коментуючи питання щодо державних зрадників, які здали Херсонщину.

«При сучасних засобах, які існують, приховати будь-яку правду неможливо. Правду приховати не може ніхто – ні Кулініч, ні хтось інший. І всі люди, які приймали участь в цьому ганебному явищі, які діяли, вони обов’язково нам будуть відомі, питання тільки часу», - наголосив Данілов.

Читайте також: СБУ ідентифікувала всіх зрадників, які вступили до лав «мвд рф» на Запоріжжі

Коментуючи тему очищення суспільства від колаборантів та зрадників, Данілов відзначив, що незалежно в яких кабінетах знаходяться «кроти», їх треба виявляти.

“Якби я міг мати можливість перевірити всіх громадян нашої країни на причетність до співпраці з рф, я б це обов’язково робив, бо це дуже небезпечна ситуація. І немає значення, де ті кроти на сьогоднішній день сидять, в тих чи інших місцях. Нам треба цих щурів знаходити і «травити». Нам треба, щоб жодного не лишилося на нашій території. Це питання нашої національної безпеки. І їхня наявність у будь-яких органах є дуже-дуже небезпечною. Чому? Тому, що рф не полишає надії здійснити свою головну мету — знищити нас як державу”, — повідомив Данілов.

Читайте також: У Харкові викрили працівника СБУ, який «зливав» розвіддані росіянам

Як повідомляв Укрінформ, 16 червня справу щодо колишнього співробітника Головного управління СБУ в АР Крим за підозрою у державній зраді передано до суду.

ДБР встановила, що фігурант у 2014 році зрадив військову присягу та перейшов на бік ворога під час захоплення півострова окупантами. Він вступив на військову службу до ФСБ рф та діяв на шкоду суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності, а також обороноспроможності, державній та інформаційній безпеці України.

Читайте також: В Україні ліквідували агентурну мережу рф - розвідувала позиції ЗСУ біля східного фронту

За даними правоохоронців, на новій «посаді» колишній офіцер організовував, контролював та координував діяльність хакерських угруповань. Їхні учасники здійснювали кібератаки, спрямовані на несанкціоноване втручання в роботу комп’ютерів, телекомунікаційних мереж українських органів влади, підприємств, установ та організацій.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-