В АТБ заявляють, що призупиняють роботу магазинів у Донецькій області

В АТБ заявляють, що призупиняють роботу магазинів у Донецькій області

Укрінформ
В мережі магазинів «АТБ» заявляють, що через загострення воєнної ситуації у Донецькій області призупиняють роботу магазинів у цьому регіоні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті компанії «АТБ».

«У зв’язку із стрімким загостренням військової ситуації у Донецькій області, компанія «АТБ-маркет» тимчасово призупиняє діяльність магазинів торговельної мережі «АТБ» у регіоні. Таке рішення обумовлене високими ризиками небезпеки життю та здоров’ю відвідувачів та співробітників магазинів, суттєвими труднощами з безперебійним постачанням продуктів харчування та товарів першої необхідності, а також введенням у області особливого режиму руху транспорту на час дії воєнного стану», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на початок повномасштабної військової агресії 24 лютого на Донеччині працювало 57 магазинів торговельної мережі «АТБ», з них 53 компанії вже довелося закрити. 28 магазинів були пошкоджені внаслідок обстрілів, 24 – привласнили загарбники, відкривши в них аналоги російських мереж.

Читайте також: «АТБ» з технологією доповненої реальності збирає допомогу постраждалим від війни дітям

Останнім часом на Донеччині працювало 4 магазини «АТБ»: у Покровську, Селидовому, Добропіллі та Новогродівці.

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. Ворог обстрілює школи, лікарні, торговельні центри, ринки, дитсадки та житлові будинки. У регіоні вже давно немає газопостачання, а в багатьох населених пунктах - і водопостачання. Російські загарбники роблять спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не мають успіху і повертаються на свої попередні позиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-