На Харківщині з початку вторгнення рф пошкоджені майже 4,2 тисячі будинків

На Харківщині з початку вторгнення рф пошкоджені майже 4,2 тисячі будинків

Укрінформ
У Харківській області з початку повномасштабного вторгнення рф було зруйновано і пошкоджено майже 4200 житлових будинків.

Про це у Фейсбуці поінформував керівник Національної поліції України (НПУ) Ігор Клименко, передає Укрінформ.

«росія щодня обстрілює Харків та область. Уже більше тисячі мирних мешканців регіону загинуло від російських ракет та снарядів. Зруйновано та пошкоджено майже 4200 житлових будинків», - йдеться у повідомленні.

За словами керівника НПУ, поліцейські Харківської області цілодобово в строю, і на їхній відповідальності – якнайшвидша допомога місцевим мешканцям та якісне документування злочинів російських загарбників.

«За час повномасшабного вторгнення ворога поліція оглянула більше 5200 місць обстрілів. Здавалося б, просто цифри. Але за кожною – чиєсь життя, безпека і втрати», - уточнив він.

У свою чергу Клименко зазначив, що він під час робочої поїздки на Харківщину разом із першим заступником міністра внутрішніх справ Євгенієм Єніним зустрілися з працівниками поліції, які несуть службу безпосередньо на межі зіткнення з ворожими військами.

«Вручили їм заслужені нагороди та подякували за службу. Це важливо, що вони завжди поруч із населенням. Тримаймо стрій! Все є Україна», - заявив чиновник.

Читайте також: На Харківщині військові рф намагаються форсувати річку Оскіл

Як повідомлялося, начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко під час спілкування з особовим складом поліції начальника Національної поліції України Ігоря Клименка у рамках візиту на Харківщину заявив, що з початку вторгнення російських військ у Харківській області поліція затримала за скоєння різних злочинів 383 особи.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-