УАФ і клуби УПЛ обговорили підготовку до старту чемпіонату України з футболу

УАФ і клуби УПЛ обговорили підготовку до старту чемпіонату України з футболу

Укрінформ
У київському Будинку футболу з ініціативи президента УАФ, члена виконкому УЄФА Андрія Павелка відбулася робоча зустріч з представниками клубів української Прем’єр-ліги. 

В обговоренні ключових питань підготовки до старту чемпіонату України також взяли участь виконавчий директор УПЛ Євген Дикий та перші віцепрезиденти УАФ Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко, Олег Протасов, Алан Плієв і Вадим Костюченко, передає Укрінформ. 

Учасники зустрічі, серед іншого, обговорили питання погодження протоколу безпеки проведення змагань, який перебуває на затвердженні Міністерства оборони України, правоохоронних органів і місцевої влади регіонів. Керівники УАФ, УПЛ і представники клубів також приділили увагу питанню створення єдиного телепулу.

Як зазначив Андрій Павелко, безпека проведення змагань - пріоритет номер один: «Йдеться не лише про поєдинки УПЛ, а й про матчі чемпіонату ПФЛ, жіночих клубних команд і U19». 

Також, за словами Андрія Павелка, триває пошук можливостей для підтримки клубів у цей складний час, зокрема, у фінансуванні арбітражу. 

Читайте також: У Будинку футболу пройшла нарада щодо відновлення чемпіонату України

«Важлива умова успішного старту першого в історії футболу чемпіонату в умовах війни та подолання усіх перешкод на цьому шляху - це єдність і взаємопідтримка клубів-учасників. Адже в усіх нас спільна мета - перемога України і відродження українського футболу!» - наголосив очільник УАФ.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-