Казарми у школах та брак вчителів: Федоров про фейковий навчальний процес в окупованому Мелітополі

Казарми у школах та брак вчителів: Федоров про фейковий навчальний процес в окупованому Мелітополі

Укрінформ
В тимчасово окупованому Мелітополі загарбники намагаються запустити фейковий навчальний процес. Вони говорять про те, що з 1 вересня запрацює 21 школа, але це не відповідає дійсності.

Про це в ефірі телеканалу Апостроф сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Сьогодні на території тимчасово окупованого міста вороги намагаються зробити фейковий навчальний процес. Про це свідчить кілька деталей: вони декларують, що вони будуть запускати 21 школу, але ми чітко знаємо, що більше ніж 4 школи зайняті військовими і використовуються як казарми, склади боєприпасів та стоянки для ворожої техніки. Тож це фейк”, - сказав Федоров.

Також він додав, що в окупантів немає викладачів, які б здатні були працювати в 21 школі, адже рівень колаборацїї в освітній сфері в Мелітополі дуже низький.

Читайте також: У Мелітополі загарбники хочуть заборонити виїзд дітей з 1 вересня

“Проте їм не потрібен навчальний процес, їм потрібно, щоб діти йшли до школи і вони їм промивали мозок своєю пропагандою”, - наголосив міський голова.

З 1 вересня всі українські школи розпочнуть свою роботу у форматі онлайн, у тому числі і в Мелітополі. Міська влада запевняє, що всі вчителі, які не є колаборантами, отримують зарплату вчасно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-