Хавбек «Зорі» Чурко: Сподіваюся, створимо ще більше нагод, які реалізуємо

Хавбек «Зорі» Чурко: Сподіваюся, створимо ще більше нагод, які реалізуємо

Укрінформ
Хавбек луганського клубу «Зоря» В'ячеслав Чурко відповів на запитання журналістів перед сьогоднішньою виїзною грою 3-го раунду відбору Ліги конференцій з румунською командою «Університатя» (перший матч - 1:0).

29-річний гравець сподівається, що матчі-відповіді його команда створить ще більше моментів, передає Укрінформ, передає Укрінформ. 

«Думаю, що однозначно матч буде важким. Але, на мою думку, у нас фізичний стан кращий, оскільки суперник грав три дні тому. Крім того, ми минулого тижня перемогли. Морально це допоможе. Команда добре почувається. Невелика втома після першого матчу пройшла, і ми готові до нового поєдинку. Ми готувалися плідно. Проводили товариські матчі на зборі. Думаю, що рахунок у першому поєдинку був замалий. Ми хотіли забити ще, але не все виходило, десь не вистачило фарту. Сподіваюся, що у другому матчі створимо ще більше моментів і зможемо їх реалізувати», - заявив В'ячеслав.

Читайте також: Наставник «Зорі» ван Леувен: Наша команда готова зберегти перевагу

Переможець протистояння «Університатя» - «Зоря» вийде до раунду плей-офф Ліги конференцій УЄФА, де зіграє з кращою командою пари «Лугано» (Швейцарія) - «Хапоель» (Беєр-Шева, Ізраїль).

Фото: facebook.com/FCZoryaLuhansk.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-