Розмінування захоплених територій виявилося черговим російським фейком - Гайдай

Розмінування захоплених територій виявилося черговим російським фейком - Гайдай

Укрінформ
росіяни щодня рапортують про розмінування захоплених міст, але люди продовжують гинути від закладених ними мін.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Вони щодня рапортують про розмінування окупованих міст. А що ми бачимо у дійсності? Багатоповерхівки, де знайдені нерозірвані снаряди, просто огороджують сигнальними стрічками. Нібито провели обстеження ділянок навколо ліній електропередачі. Але ж самі повідомили вчора про загибель двох енергетиків та поранення ще одного внаслідок підриву автомобіля у Смоляниновому, де бойових дій практично не було і росіяни перебували там із березня», - зазначив Гайдай.

Він додав, що згідно зі «статистикою» загарбників, «обстежені й розміновані» 83 підстанції та чотири повітряні лінії в Рубіжному, 47 підстанцій та одну ЛЕП в Лисичанську, 89 підстанцій та дві ЛЕП у Сєвєродонецьку, зокрема й ту, поблизу якої загинули електрики.

Читайте також: Суттєва перевага в зброї не забезпечує росіянам успіху в наступі на Донеччину – Гайдай

«Людям необхідно бути дуже обережними. Розмінування на окупованих територіях майже не відбувається. Тим часом на окупованих територіях росіяни пропонують роботу, невідомо, чи сплатять за неї, а безпечних умов праці ними не створено», – наголосив Гайдай.

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл.

Фото: Сергій Гайдай, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-