План відновлення України постійно у роботі - ОП

План відновлення України постійно у роботі - ОП

Укрінформ
План відновлення та модернізації України постійно в роботі, реалізація всього задуманого сприятиме поверненню українців до домівок.

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко написав у Телеграмі.

«Фіналізували наші напрацювання з реалізації Плану відновлення та модернізації з Президентом Володимиром Зеленським. План відновлення України - Fast recovery plan постійно в роботі», - написав Тимошенко.

Він додав, що вже запущено онлайн-платформу, де в реальному часі відстежується стан об‘єктів, що постраждали від війни.

«Щоденний діалог громадян з органами влади на місцях вже дає позитивний результат. Під час зустрічей з послами країн-партнерів презентуємо нашу ідею відбудови України, особливо критичної інфраструктури, яка вже потрібна», - зауважив Тимошенко.

Читайте також: На звільнених від рф територіях України триває оперативна відбудова - ОП

Також він наголосив, що розпочинається реалізація всього задуманого, щоби громадяни змогли повернутися до своїх домівок, отримати всі необхідні послуги, а діти, як і раніше, відвідували улюблені садочки і школи.

Читайте також: Відбудова в Україні: Світовий банк допомагає розробити методологію калькуляції вартості

Як повідомляв раніше Тимошенко, План швидкого відновлення України (Fast recovery plan) передбачає оперативну відбудову об’єктів соціальної інфраструктури, зруйнованих унаслідок повномасштабного російського вторгнення, і має врахувати найкращі сучасні будівельні стандарти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-