Українські баскетболісти зіграють три контрольні матчі у Туреччині

Українські баскетболісти зіграють три контрольні матчі у Туреччині

Укрінформ
Чоловіча національна збірна України з баскетболу продовжує підготовку до серпневих поєдинківі кваліфікації ЧС-2023 проти Італії та Ісландії, а також до фінальної частини Євробаскету-2022.

Команда Айнарса Багатскіса завершила перший етап збору в Ризі і відправилась до Стамбула, де зіграє три контрольних матчі - з Туреччиною (11 серпня), Польщею (12 серпня) та Словенією (13 серпня), передає Укрінформ. 

У складі команди 14 баскетболістів - Денис Лукашов, Ілля Сидоров, Іссуф Санон, Віталій Зотов, Святослав Михайлюк, Павло Крутоус, Богдан Близнюк, Іван Ткаченко, Андрій Войналович, Артем Ковальов, В'ячеслав Бобров, Володимир Герун, Дмитро Скапінцев, Артем Пустовий.

Читайте також: Баскетбол: українці перемогли студентську збірну Литви у контрольній грі

«Ми одразу маємо змогу себе порівняти з турками, які укомплектовані до зубів, зі словенцями, які будуть, певно, в найкращому складі, і, звісно, поляки – далеко не подарунок, - розповів Багатскіс. - Жодна команда - не подарунок. Враховуючи все, ймовірно в деяких моментах лімітуватиму гравців, оскільки ніхто зараз не готовий грати на повну. Максимум - 20 хвилин. Звісно, в офіційних матчах так не буде. Але нині гратимемо, лімітуючи час, від гріха подалі, щоб не було травм. В цих матчах хочу побачити зіграність, комунікацію. Не знаю, який буде результат товариських ігор, але головне, щоб ми робили те, що робили на тренуваннях, шліфували гру. Хочу більше акценту на якості виконання».

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-