На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів за добу сталися 19 пожеж

На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів за добу сталися 19 пожеж

Фото
Укрінформ
На Харківщині внаслідок обстрілів російських військ за минулу добу, 9 серпня, сталося 19 пожеж, із них 16 пожеж сталося у селищі Циркуни.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України в Харківській області, передає Укрінформ.

"Харківський район: у селищі Циркуни сталося відразу 16 пожеж, що були спричинені ворожими обстрілами. Горіли приватні житлові будинки, господарчі споруди, надвірні забудови, гаражі, а також магазин. До ліквідації цих пожеж були залучені вогнеборці з Салтівського, Київського, Немишлянського районних підрозділів, а також з Луганського гарнізону ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Крім того, інформують, що дві спричинені ворожими обстрілами пожежі сталися в Ізюмському районі і одна - в Чугуївському районі області.

Загалом за добу рятувальники здійснили 43 оперативних виїзди, з яких: на ліквідацію пожеж — 22, у т.ч. пожеж спричинених військовими діями — 19, 1 – для проведення аварійно-рятувальних робіт; 9 – на допомогу комунальникам та населенню, 11 – інші виїзди.

Піротехніки ДСНС ліквідували 55 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Читайте також: В Ізюмському районі Харківщини від обстрілів рф загинули щонайменше 855 людей

Як повідомлялося, у Харківській області через збройну агресію росії пошкоджено 10 тисяч 297 об’єктів критичної інфраструктури та житлового фонду.

Фото: Фейсбук ГУ ДСНС України у Харківській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-