Луческу: «Динамо» змушувало «Штурм» подовгу грати без м'яча

Луческу: «Динамо» змушувало «Штурм» подовгу грати без м'яча

Укрінформ
Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу прокоментував підсумки матчу гру з австрійським «Штурмом», у поєдинку у відповідь третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА, в якому «біло-сині» вирвали перемогу у додатковий час (2:1).

На думку наставника «Динамо», його команда переломила хід гри з появою на полі Вівчаренка та Караваєва, передає Укрінформ.

«Я знав, що ми зустрічаємося з дуже потужною командою, яка добре підготовлена ​​фізично, з молодими, переповненими ентузіазмом гравцями. «Штурм» знає, як грати у кваліфікації, і був дуже вмотивованим. У такій ситуації ми мали не дозволити супернику контролювати гру та володіти позиційною перевагою. Натомість хотіли змусити їх багато рухатися без м'яча. Як ми побачили, останні 30 хвилин гравці «Штурма» вже не могли продовжувати грати у свій футбол. Щодо Вівчаренка, то він дуже добре зіграв в атаці і як наслідок - зумів забити. Я припускав, що поява на полі Вівчаренка та Караваєва змінить гру, адже це футболісти більш атакуючого плану. Зворотна заміна Гармаша була пов'язана з тим, що він почав нервувати і протестувати, що є неприйнятним для професійного гравця з його досвідом. Із цим і пов'язана його заміна, адже він міг створити великі проблеми для нашої команди», - цитує Луческу пресслужба ФК «Динамо».

Читайте також: «Динамо» обіграло в овертаймі «Штурм» і продовжить виступ у Лізі чемпіонів УЄФА

Суперником «Динамо» у раунді плей-офф Ліги чемпіонів буде португальська «Бенфіка», з якою кияни зіграють 16/17 та 23/24 серпня.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-