«Динамо» обіграло в овертаймі «Штурм» і продовжить виступ у Лізі чемпіонів УЄФА

«Динамо» обіграло в овертаймі «Штурм» і продовжить виступ у Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Футболісти київського «Динамо» услід за турецьким «Фенербахче» двічі обіграли австрійський «Штурм» і вийшли до раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА.

«Біло-сині» після перемоги у першому матчі (1:0) обіграли «Штурм» на виїзді у додатковий час - 2:1 (0:1 - в основний ігровий час), подолавши третій відбірковий раунд Ліги чемпіонів, передає Укрінформ.

Спочатку на арені «Грац-Лібенау» у Граці відзначився Расмус Гейлунд, який відправив м'яч у нижній правий кут воріт Георгія Бущана на 27-й хвилині. А на 97-й хвилині, в овертаймі, 20-річний Костянтин Вівчаренко зрівняв рахунок у зустрічі з подачі Віктора Циганкова, який у свою чергу на 112-й хвилині влучним ударом приніс перемогу киянам і вивів динамівців у наступну стадію кваліфікації найпрестижнішого єврокубкового турніру.

На 106-й хвилині «Штурм» залишився у меншості - за друге попередження червону картку отримав Манпріт Саркарія.

Читайте також: «Штурм» - «Динамо» . Онлайн-трансляція

Суперником «Динамо» за путівку у груповий турнір Ліги чемпіонів 16/17 та 23/24 серпня буде команда форварда збірної України Романа Яремчука португальська «Бенфіка» з Лісабона, яка за сумою двох матчів упевнено переграла «Мітьюлланд» з Данії (4:1, 3:1).

Фото: AFP.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-