Президент: Готуємо програми економічного відновлення Криму після звільнення

Президент: Готуємо програми економічного відновлення Криму після звільнення

Укрінформ
Українська влада готує програми економічного відновлення Криму після його визволення від російських загарбників.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Готуємо нові рішення для захисту та допомоги в реалізації прав корінних народів України. Готуємо й програми економічного відновлення нашого Криму після його звільнення від окупантів», - сказав Зеленський.

Він не сумнівається, що півострів удасться повернути, в тому числі завдяки підтримці, яку надають Україні міжнародні партнери.

Президент додав, що цього року саміт Кримської платформи проходитиме за новим форматом. «Поки зарано розголошувати всі деталі, але цьогоріч робота Кримської платформи буде не менш вагомою та представницькою, ніж торік, коли у Києві відбувся перший її саміт. Формат буде іншим, але значення - ще більшим», - сказав він.

Читайте також: Кулеба: Підтвердження участі в другому саміті Кримської платформи надходять щодня

Глава держави закликав українців підтримувати Збройні Сили України й усіх, хто воює за визволення нашої землі від російської колонізаторської навали.

«Від Харківщини й до Херсона, від Донецька й до Енергодара, від Станиці Луганської й до Ялти, від Бердянська й до Новофедорівки - все це частини нашої країни, все це Україна, яка буде повністю вільною», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Президент: Війна рф проти України почалася з Криму і має закінчитися його звільненням

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України, яка триває з 2014 року, - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. 

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-