В Україні стартує ініціатива «Рятуємо життя» для придбання 55 реанімобілів та бронемашин

В Україні стартує ініціатива «Рятуємо життя» для придбання 55 реанімобілів та бронемашин

Укрінформ
Українська мережа “Епіцентр” розпочинає масштабну ініціативу “Рятуємо життя”, щоб закупити 55 автомобілів екстреної медичної допомоги та бронемашин для евакуації постраждалих в умовах бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

«Враховуючи потреби системи охорони здоров’я в умовах війни, усіх зараз хвилює одне питання – як допомогти тим, хто сьогодні перебуває у зоні бойових дій. Медиків не зламала війна. Вони стійко виконують свою роботу, щоб зберегти життя українців. Тому я вдячний українському бізнесу за ініціативу. Кожна гривня може врятувати життя. Кожен такий реанімобіль — це можливість бригади швидко довезти постраждалого до лікарні», — сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Зазначається, що з кожної покупки в мережі ТЦ “Епіцентр” кошти будуть спрямовані на закупівлю 55 бронешвидких та реанімобілів. Ініціатива реалізується за підтримки МОЗ.

Читайте також: Україна купила перші 24 реанімобілі у межах ініціативи Олени Зеленської

За даними міністерства, з початку активної фази російсько-української війни загарбники вивели з ладу 87 автомобілів екстреної медичної допомоги, ще 241 – розбито та втрачено внаслідок бойових дій.

Як повідомлялося, у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської із фандрейзингу коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги вже придбані перші 24 реанімобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-