Харківському художнику повідомили про підозру в колабораціонізмі

Харківському художнику повідомили про підозру в колабораціонізмі

Укрінформ
Правоохоронці повідомили про підозру у колабораціонізмі харківському хутожнику, який виготовляв листівки для підняття «бойового духу» російських загарбників.

Про це інформує пресслужба Офісу генерального прокурора у Телеграмі, передає Укрінформ.

"За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури харків‘янину повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 6 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, художник-постановник одного з місцевих телеканалів Харківщини виготовляв у себе вдома листівки із зображенням ворожої символіки та триколору російського прапора", - йдеться в повідомленні.

Харків’янин розповсюджував листівки через свою доньку, яка проживає в рф. Вона надсилала російським міністерствам вироби свого батька для розповсюдження серед особового складу зс рф і незаконних збройних формувань «лнр» та «днр» з метою підняття «бойового духу».

Також чоловік зберігав у себе вдома радянську та антиукраїнську літературу, а також книгу колишнього президента-втікача, зазначають у прокуратурі.

Читайте також: Двом «чиновникам» на Херсонщині оголосили підозру у держзраді

Як повідомляв Укрінформ, депутату Куп’янської міської ради у Харківській області повідомили про підозру в колабораціонізмі.

Фото: Телеграм Офісу Генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-