В Одесі вночі затримали ймовірного посібника загарбників

В Одесі вночі затримали ймовірного посібника загарбників

Укрінформ
У ніч на 8 серпня в Приморському районі Одеси затримали чоловіка, який може бути причетний до співпраці з російськими загарбниками – фотографував об'єкти інфраструктури, робив позначки, підтримував активний зв’язок з абонентами країни-агресора.

Про це повідомляє у Телеграмі речниця Патрульної поліції Одеської області Алла Марченко, повідомляє Укрінформ.

«Уночі на трасі «Здоров'я» патрульні поліцейські затримала чоловіка, який порушував вимоги комендантської години. Під час огляду його мобільного телефону було виявлено активне спілкування та листування з абонентами країни-агресора, багато фотографій об'єктів інфраструктури з підозрілими позначками», - зазначила Марченко.

За її словами, затриманого передали до відповідних служб для подальшої перевірки.

Читайте також: російського моряка арештували через заклики вбивати полонених українців

Загалом патрульні Одещини перевірили за добу 92 підозрілих громадян.

Як повідомлялося, протягом останніх місяців одеські правоохоронці передали на розгляд судів обвинувальні акти стосовно 55 осіб, що співпрацювали з російськими загарбниками, коригували вогонь по об’єктах чи поширювали в соцмережах матеріали, які містять виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікацію її учасників (ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України). По більшості з розглянутих кримінальних справ винуватцям оголосили вироки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-